Kabelholder

Her ser du en liten video som viser hvordan du kan bruke kabelholderen du har fått. Kabelholderen er ett av mange eksempler på spesialprodukter som kan gjøre en stor forskjell. AS Hamatec er gjennom flere år kjent for sine mange spesialløsninger. Ta kontakt så finner vi gode løsninger sammen! Av hensyn til våre gode kunder kan vi dessverre ikke vise de hundrevis av gode løsningene vi har vært med å utvikle, men eksempler på løsninger er:

  • Forankringssystem i polyester som leveres til store, sentrale utstyrsleverandører innen fiskeoppdrett
  • «Sling i sling» som gjør at rundslingskjeder kan benyttes til innkorting
  • Rundsling som er f.eks er produsert direkte i metalløkker – gjerne i rustfri utførelse. Dette gir ofte elegante og billige løsninger sammenlignet med å bruke dyre koblingsløkker.
  • Båndstropper med fargekoding i øynene slik at man enkelt kan se hvilke stropper som har lik lengde f.eks i en 6-part

I  tillegg til dette kan det være verdt å merke seg følgende:

  • Etikettene på våre produkter produsert i Norge lasergraveres. Dette gir permanent merking – også når produktene benyttes i svært røffe forhold
  • Vi produserer lastesurringer i ulike utførelser og lengder. Også rustfrie!
  • Lastesurringer kan leveres med trykk på båndet

Kort leveringstid
Vår tilstedeværelse i Norge gir en unik mulighet til å levere på svært kort tid. Flere ganger har vi hatt leveranser av store sling samme dagen som vi har fått ordren. At store løfteoperasjoner ikke blir utsatt på grunn av manglende løfteutstyr sparer firmaene for store summer. Gjennom årene har dette gitt oss bred erfaring med å få varene levert over kveld/natt selv på de mest avsidesliggende steder.

Stort utvalg av lavprisprodukter
Det er en kjensgjerning at det kan være vanskelig å konkurrere på pris på standardvarer produsert i lavkostland. For å kunne tilby våre kunder totalleveranser av mykt løfteutstyr, har vi derfor et stadig større utvalg av varer i hele esker til svært konkurransedyktige priser. Flere og flere som tidligere har importert varer selv, ser gevinsten av å kjøpe mindre partier fra oss i stedet for å importere hele containere selv. Økonomisk for begge parter!

Ps! Husk å følge oss på Facebook! Vi vil med ujevne mellomrom ha konkurranser hvor det er mulig å vinne små og store premier.